Petak 17. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
15
Četvrtak 12.07.2012.
19:14
Srna A
Njegova svetost patrijarh srpski Irinej izjavio je da ne vidi nikakvu štetu od dolaska u Srbiju pape Benedikta XVI i da bi njegova poseta "bila nova stranica istorije odnosa Pravoslavne i Katoličke crkve". Međutim, on ja napomenuo da se ne može izbeći problem papine bezbednosti, koju ovde niko ne bi mogao da mu garantuje, "jer ovde živi mnogo izbeglica".
Četvrtak 12.07.2012.19:19
"a opravdanja za njegov nedolazak bila su i dalje sveža sećanja na posledice Drugog svetskog rata"... -тужно је што и Патријарх игра на карту заборавности србистанаца... Е Господине Павле.... Срби Вас прежалити не могу....Свето Вам је Име и Дела Ваша...
Četvrtak 12.07.2012.19:22
Reci bre slobodno da ne želiš posetu poglavara crkve koja je pacovskim kanalima pomagala bežanje Pavelića i ostalih koljača u Argentinu i ostale latinoameričke zemlje i čiji su sveštenici bili direktni izvršioci i podstrekači genocida nad srbima u tvorevini NDH !!! ETO..JEL TO BILO TEŠKO KAZATI ?
Četvrtak 12.07.2012.20:08
Ukoliko je neko sumnjao da su nam ovog popa na funkciju patrijarha nametnuli nasi neprijatelji preko izdajnicke vlasti, sada se moze uveriti koja je njegova stvarna uloga. Pricali smo o tome jos dok nije bio izabran, ali avaj! U Srbiji niko ne zeli da vidi i cuje. Neprijatelji Srba i Srbije imaju apsolutnu vlast u Srbiji na svim nivoima preko svojih poslusnika.
Četvrtak 12.07.2012.20:37
Пре се овде ради о ,већ устаљеној, Српској равнодушности него о томе што нико у Србији не жели да види и чује . Мислим да су сви све и видели и чули али им је свеједно .
Četvrtak 12.07.2012.21:40
Биће да овде има нешто више од просте равнодушности http://borbazaveru.info/content/view/3043/47/ Ако коза лаже рог не лаже.
Četvrtak 12.07.2012.21:48
Мислио сам на равнодушност (маловерје,безвољност...) обичног просечног Србина .
Petak 13.07.2012.10:16
Слажем се са Вама, али и код "Патријарха" је присутна маска равнодушности која се Народу представља као смирење, а то је само опасна превара. Исту маску носе Атанасије, Амфилохије, Иринеј Буловић али и сви њихови чауши са митрама који столују у СПЦ. Споља овчја кожа а унутра врата паклена, вук је безазлен за њих. Најбољи пример за то је њихово прогањање Владике Артемија, то што они раде Владики јесте грех Христоубиства, не зато што је Владика Артемије, не дао Бог да то ико помисли, нови христос, већ зато што Владика сведочи и живи у Богочовеку Христу као Пастир повереног му словесног стада, а не као плаћеник. За сајт борбаза... сте потпуно у праву, изгледа да се окрећу како ветра дува.
Petak 13.07.2012.10:58
Баш тако ,делимо исте ставове . Само ради се о томе да ја не знам како би другачије дефинисао ово актуелно стање у које смо ,као народ, дошли или за/пали или како год . Кажу да има 4. милиона интернет корисника у Србији , информације и слике ових недела су доступне на сваком кораку а опет са друге стране највећи део народа прстом не мрда . Увече се бусају у груди а ујутру их видиш код екумено-новотара ,тако нам је и у сваком другом погледу економском,политичком,правном... Као да чекамо да неко други дође(Руски Цар?!?) и реши нам све проблеме .
Petak 13.07.2012.11:06
Како иначе протумачити вест од јуче да су се две сестре удавиле у језеру наочиглед неколико хиљада људи ? Аларм за буђење одавно звони али "племе моје сном мртвијем спава". Што се тиче поменутог сајта мислим,можда грешим, да је најбољи у томе како бити неутралан . Мало констатују јерес,мало прате знаке времена,мало ишчекују Руског цара али никако да одговоре на питање које им је поставо о.Симеон а везано за владику Артемија .
Četvrtak 12.07.2012.20:44
Сваки србин морао би да прочита књигу"Ватиканске убице"-Алберто Ривера(бивши језуит).Описано је све оно што Ватикан ради,али и то да је крајњи циљ стављање под контролу Русије и Србије,државе које још одолевају овим монструмима.Књига је на интернету и може се преузети на следећој адреси: http://www.ivantic.net/Ostale_knjiige/AlbertoRomeroRivera-Vatikanske_ubice.pdf
Petak 13.07.2012.16:56
Tuzno je kada se poglavar jedne institucije u koju narod ima jos poverenja ovako blamira. Ne razumem da li je problem u bezbednosti pape ili je problem to sto u Srbiji jos uvek ima toliko izbeglica? Zasto se ne posveti tom problemu, problemu kako oni zive, kako uopste zivi narod u Srbiji? Umesto toga on brine papinu brigu. Tragedija je da se papi nesto desi, a to sta se desava narodu u Srbiji nije tragedija, jos gore, boli njega....
Subota 21.07.2012.11:59
I posle Pavla dodje nam ovakav patrijarh,pa kako da normalan covjek navikne na tako drasticnu promjenu?!Mada s druge strane me kopka da ovo opet nije neka podvala da nas jos vise odvoje od nase crkve,latini su to,stare varalice,a mi nikad da shvatimo da ce nas oni pokusati prevariti,pa kako god,samo treba biti dovoljno pametan,pa prozrjeti njihove namjere,a kod nas izgleda takvih nema...

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)